Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2019 16:16

ΚΑ.Ε Πρωτέας Ηγουμενίτσας: Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Δήμο Ηγουμενίτσας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Με αφορμή την συμμετοχή του συλλόγου μας, στους αγώνες ANIMUS YOUTH GAMES που διεξήχθησαν στην πόλη Ανκόνα της Ιταλίας  27-29 Σεπτεμβρίου 2019 θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:

  • Τον Δήμο Ηγουμενίτσας για την πρόσκληση και την άψογη διοργάνωση της αποστολής στην Ιταλία.
  • Τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννη Λώλο που συμμετείχε ως αρχηγός της Ελληνικής αποστολής δίνοντας με την συμμετοχή του την αξία που αρμόζει και πρέπει να δίνεται σε αθλητικές διοργανώσεις.
  • Τον Αντιδήμαρχο Ηγουμενίτσας κ. Κώστας Ελευθέριος που ακολούθησε και ήταν από την πρώτη ως την τελευταία στιγμή πρόθυμος να βοηθήσει όλα τα μέλη της αποστολής μας.
  • Τον υπάλληλο του Δήμου Ηγουμενίτσας κ. Τέλη Καραπιπέρη ο οποίος αφού κανόνισε τα πάντα για την Ελληνική Αποστολή, (ταξίδι, διαμονή, διατροφή, μετακινήσεις) ήταν παρών και έτρεχε 24ώρες το εικοσιτετράωρο και έλυνε οποιοδήποτε πρόβλημα προέκυπτε, κάνοντας το ταξίδι μας μια συναρπαστική εμπειρία.
  • Τους Ιταλούς διοργανωτές και τον Δήμο της Ανκόνα για την άψογη διοργάνωση.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην κ. Κωνσταντίνα Σαμπάνη που ζει και εργάζεται στην Ανκόνα  και είχε οριστεί ως συνοδός της ελληνικής αποστολής από τους διοργανωτές, για την τεράστια βοήθεια που έδωσε σε όλους πάντα με προθυμία και ένα τεράστιο χαμόγελο. 

Για την ιστορία ο σύλλογός μας συμμετείχε στο basket 3X3 με τέσσερις αθλητές και τον προπονητή τους και κατέλαβε την 4η θέση στο τουρνουά.

Με Αθλητικούς χαιρετισμούς

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ                                                                                     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ

   ΒΑΖΟΥΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                                                                               ΡΟΥΣΑΝΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ